20060109

Hki



Helsingissahan oli tietysti taysi rantakeli - siis anteeksi räntäkeli - vuorossa. No jaa, pari kaunista kevyen lumista aamua oli. Mutta muuten... Jostain ihmeen syysta Tornin Ateljee & American Bar olivat lomilla, mutta NBC:n currya sentaan sain hieman hiki otsassa syoda! Dawgien kanssa pelattiin hieman hackya ja sisaultimatea, mika oli mukavan nopeatempoista vaihtelua Dustbowliin verrattuna (toim. huom: pari paivaa sitten oli ensimmainen Dustbowl-peli yli kuukauteen! Ei kai pelaajat ole talvihorroksessa?!)

Uudenvuodenaatto meni Willella syodessa ja juodessa herkkuja. Ohessa Ekke ja uusi suojeluspyhimyksensa Bobbo; Wille ja Mynsteri seka kaksijalkainen sadetikku; lopuksi tunnelmia Uspenskin katedraalilta, jossa oli sopivasti ihmisia ja hyvat nakymat yli Helsingin. Ensi vuonna ostetaan ainakin kaksi 900 kiinurin mattoa ihmisten ... öh... riemuksi!! >;D

Loppuaika meni laiskotellessa, tyhmia elokuvia katsellessa, seka leivan, karkin ja sinapin ostelussa.

Kiitoksia viela kaikille vieraanvaraisuudesta jne, ja terveisia kaikille joita en valitettavasti kerinnyt nakemaan! Tulkaa vaan tanne kaymaan ;)

mb

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kiva kun joskus kirjoitat suomeksi!

7:09 a.m.  

Post a Comment

<< Home